16.04.2024
Nawigacja
GOK

Galerie zdjęć
Facebooku
Licznik Odwiedzin

7,610,649 unikalne wizyty

Aktualnie online

Gości online: 1

Fasolowe Żniwa tuż, tuż....
29 sierpnia w Rożnowie odbędą się kolejne już Fasolowe Żniwa. O szczegółach imprezy będziemy informować już za kilka dni.. Dzisiaj przedstawiamy informację o konkursie potraw z naszego słynnego 'Pięknego Jasia". Zapraszamy do zgłoszeń - nagrody czekają.
Regulamin konkursu kulinarnego „Konkurs kulinarny” na potrawy z fasoli „Piękny Jaś” .

1. Konkurs „Otwarty turniej na potrawy z fasoli „Piękny Jaś” zwany w dalszej części Konkursem przygotowany jest przez Organizatora: Gminny Ośrodek Kultury w Gródku nad Dunajcem.
2. Konkurs odbędzie się 29 sierpnia 2015r. podczas imprezy Festyn w Rożnowie – „Fasolowe Żniwa” Tego samego dnia nastąpi rozstrzygnięcie Konkursu.
3. Zadanie konkursowe polega na przygotowaniu potrawy z fasoli „Piękny Jaś”.
4. Uczestnik we własnym zakresie zapewnia sobie artykuły i narzędzia potrzebne do przygotowania
potrawy. Organizator Konkursu zobowiązuje się do zapewnienia Uczestnikowi miejsca potrzebnego
do prezentacji potrawy.
5. Uczestnikiem konkursu może być każda osoba fizyczna lub prawna .
6. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest dokonanie zgłoszenia najpóźniej w dniu konkursu.
Zgłoszenia można dokonać dostarczając wcześniej wypełnioną Kartę zgłoszeniową do GOK
7. Przystępując do konkursu Uczestnik akceptuje Regulamin w całości i zobowiązuje się do
przestrzegania określonych w nim zasad.
8. Uczestnictwa w Konkursie, jak również praw i obowiązków z nim związanych, w tym także prawa do żądania wydania nagrody, nie można przenosić na inne osoby.
9. Dostarczając Kartę zgłoszeniową do siedziby GOK w Gródku n. D Uczestnik Konkursu wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych na potrzeby prowadzenia Konkursu oraz w celach
marketingowych Organizatora Konkursu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie
danych osobowych (Dz.U. z 1997r., Nr 133, poz. 883 ze zm.) Dane osobowe będą wykorzystywane
wyłącznie przez Organizatora lub inne upoważnione przez Organizatora podmioty, biorące udział w
przygotowaniu i prowadzeniu Konkursu na zlecenie Organizatora oraz przetwarzające dane
osobowe na zlecenie Organizatora Konkursu. Uczestnikowi Konkursu przysługuje prawo do wglądu
do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania. Uczestnik zgadza się na opublikowanie swoich
danych osobowych w przypadku zwycięstwa oraz we wszystkich przypadkach na fotografowanie
wykonanej potrawy.
10. Niezależne jury wybierze zwycięzców Konkursu ( miejsca 1-3) . Werdykt jury jest ostateczny.
11. Zwycięzcy otrzymają nagrody rzeczowe oraz dyplomy.
12. Każdy uczestnik ma prawo do zgłoszenia do udziału w Konkursie jednego rodzaju potrawy z fasoli.
13. Ogłoszenie wyników odbędzie się w dniu konkursu.
14. Podczas finału konkursu oceny potraw dokona jury, które będzie przydzielało punkty przyznawane na zasadach opisanych w pkt. 15.
15. Kryteria oceny:
Estetyka i wrażenie ogólne – 0-10 punktów
Smak – 0-10 punktów
16. Udział w konkursie jest bezpłatny.
17. Wszyscy uczestnicy Konkursu otrzymają dyplom .
18. Po rozstrzygnięciu konkursu odbędzie się degustacja wszystkich potraw.
19. Regulamin niniejszy jest jedynym dokumentem określającym zasady Konkursu.
Kontakt z organizatorami przed konkursem: GOK Gródku n.D tel. 18 4401527 , e-mail:gok-grodek@wp.pl
Nowym sponsorem Dni Jeziora jest Firma Gothaer

Kamera on-line
Kamera on-line
Ostatnie artykuły
Postępowanie o udzie...
2020 gazeta lokalna...
Zamówienia publiczne...
Gazeta kwiecień 2019
Sportowy początek roku
Polecane strony
Gmina Gródek nad Dunajcem

OSP Gródek nad Dunacjem

Drukarnia - Nova Sandec

Parafia Tropie

Na Śliwkowym Szlaku

Bzany

Konstantynów Łódzki

Mielno

Miody z Gródka

W kraj

Oficjalna strona Janiny Molek www.piekny-jas.pl

Sądeczanin

obec Zupcany

Gminna Biblioteka Publiczna

Szkoła Muzyczna w Rożnowie

Balatonboglar

Hervartov

Radio RDN

Lendak

Stołówka gminna

Mimy w ruchu

Na Jamnej

Przystań Koszarka

ROB-MET

Hotel Heron

Fundacja Horyzont 360

Solonka

Statystyki reklamowe
Prawa do materiałów zamieszczonych na stronie zastrzeżone. GOK®             Copyright © 2008